Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Όλοι οι Έλληνες μαζί … Μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε !



Αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας, το ξεπούλημα που έχει υπογραφεί , μόνο με έναν τρόπο μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε : Αν είμαστε όλοι μαζί !

Δύο χρόνια τώρα έχουμε κάνει πολύ υπομονή , έχουμε μείνει σιωπηλά στον καναπέ μας και περιμένουμε… Ας σηκωθούμε λοιπόν…Δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα και από κανέναν ! Το παιχνίδι είναι στημένο από όλες τις μεριές , είναι καλά σχεδιασμένο με τρόπους που ούτε καν φανταζόμαστε…

Οι Έλληνες θα πρέπει να γίνουμε δούλοι , να δουλεύουμε μέρα νύχτα για ένα κομάτι ψωμί, η Ελλάδα θα πρέπει να περάσει στα χέρια ξένων για να εκμεταλλευτούν τους πόρους της και την γεωγραφική της θέση.

Σηκωθείτε από τον καναπέ, αντιδράστε ! Όσο πιο πολύ είμαστε τόσο πιο πολύ μας φοβούντε ! Όλοι μαζί ενωμένοι για μια νύχτα μαγική …

Αυτό που ακολουθεί είναι μια γρήγορη ανασκόπηση από δηλώσεις σε πρωτοσέλιδα εφημερίδων .

Αποφάσισα σε αυτό το άρθρο , να απευθύνομαι σε όλους αυτούς τους κυρίους όχι με το όνομα τους αλλά με αριθμούς. Έτσι ακριβώς όπως μιλούν αυτοί για τους Έλληνες Πολίτες.

Έτσι θα αναφέρομαι πχ στον Γ.Παπανδρέου με το νούμερο 1 , στην Μέρκελ με το νούμερο 000 ή στον Μ.Χρυσοχοίδη με το νούμερο 0.1…Σε καμία περίπτωση τα νούμερα αυτά δεν σημαίνουν κάτι, ούτε έχω μετατρέψει τις αξίες των πολιτικών σε ευρώ.

Πραγματικά θα πρέπει να δείτε όλο το άρθρο.

Διαβάστε περισσότερα »

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...